torstai 24. toukokuuta 2012

Kesäiset kalaset

Turkoosi on ihana kesän väri. Aurinko paistaa ja parina päivinä ollaan ulkoiltu Didymoksen Aquamarine-kalojen kanssa. Liinassa on 25% pellavaa ja se on ihanan kirkkaan turkoosi.



Vähän aikaa sitten hehkutin naturpellavaindiota ja nyt kuulin, että Didymos on karsimassa perusvalikoimaansa ja naturpellavat ovat poistumassa. Melkein jo siltä istumalta olin hommaamassa meille yhtä pitkää liinaa olemassa olevan lyhyen seuraksi, mutta tulin kuitenkin järkiini. On se hyvä liina, muttei meillä ehkä nyt kuitenkaan ole tarvetta. Jos joku aloitteleva liinailija haluaa varmistaa itselleen hyvän liinan kesää varten, niin huomasin, että täältä sen saisi posteineen satasella: http://www.feinste-babytragen.de/shop/lang-en/didymos-baby-slings/86-indio-leinen.html - en varauksetta voi suositella kauppaa, koska en ole sieltä koskaan tilannut, mutta en pikaisella googlauksella löytänyt huonojakaan kokemuksia. Jos maksaa ostot Paypalilla, niin rahat saa sitä kautta takaisin, jos jotain menee pieleen. Didymoksen vakiomalleista ovat poistumassa myös kaikki kaksiväriset indiokudontaiset liinat sekä naturhamppuindio, joita myös näyttäisi olevan tuolla tarjolla.

Testasin tässä myös Manducan uutta New style -kantoreppua. Vaikuttaa siltä, että uuteen malliin on tehty hyviä parannuksia. Niistä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti